Kompetansenettverket inviterer til kurs i sylting og safting med Bodil Nordjore (se vedlegg).
Du kan velge om du vil delta digitalt eller fysisk. Kurset arrangeres i samarbeid med Bondens Marked Troms.

Kurs i sylting og safting
Tid: 23. – 25. september 2022
Sted: Kjelkebakken gård, Lyngen /digitalt

Pris: kr 2000,- inkl. lunsj /kr 1000,- digitalt.
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord, 

Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 900 98 971.
Påmeldingsfrist: 20. september

Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

https://xn--mathndverk-45a.no/

 

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord

 

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

 

Vennlig hilsen Frøydis Gillund
Seniorrådgiver – Prosjektleder Kompetansenettverket for lokalmat i nord

NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi /
 Norwegian Institute of Bioeconomy Research
 P.O. Box 115, NO-1431 Ås, NORWAY
 Kontor/Office: Holt
 E-mail: froydis.gillund@nibio.no
 (+47) 948 62 225