Kompetansenettverket inviterer til kurs i sylting og safting med Bodil Nordjore (se vedlegg).
Du kan velge om du vil delta digitalt eller fysisk. Kurset arrangeres i samarbeid med Bondens Marked Troms.
Kurs i sylting og safting
Tid: 23. – 25. september 2022
Sted: Kjelkebakken gård, Lyngen /digitalt
Pris: kr 2000,- inkl. lunsj /kr 1000,- digitalt.
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,
Kontaktperson/påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 900 98 971.
Påmeldingsfrist: 20. september
Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her:
https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true
https://xn--mathndverk-45a.no/
Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord
Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.
Vennlig hilsen Frøydis Gillund
Seniorrådgiver – Prosjektleder Kompetansenettverket for lokalmat i nord
NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi /
Norwegian Institute of Bioeconomy Research
P.O. Box 115, NO-1431 Ås, NORWAY
Kontor/Office: Holt
E-mail: froydis.gillund@nibio.no
(+47) 948 62 225