Stand up

Tid: 01. juni 2017 - 02. juni 2017, kl 21:00 - 00:00
Sted: Lauvanger mikrobryggeri
Om arrangementet:

Landsfareren og Lavangens tidligere ordfører Zahid Ali kommer tilbake til bygda. Sist han gjestet bygda i forbindelse med TV3 programmet Landsfareren vant Lavangen konkurransen "hvor ingen skulle tro at Zahid Ali kunne bo". Er han tilbake for godt nå? Neppe, men to dager med hysterisk humor blir det garantert. 

 Ali slo igjennom på «Rikets Røst» på TV2. Senere har det blitt både «Jul i Tøyengata» og NRK serien Hellfjord mm. Men det er på scenen Zahid er i sitt rette element. Med presis timing og trollbindende fortellerteknikk vil Zahid Ali levere materiale som vil gi gjestene en uforglemmelig opplevelse.

 Her er noen sitater fra pressen de siste årene: ”MORSOM, MORSOM ,MORSOM! ” ”En fantastisk standupkomiker ” ”Før jeg så han visste jeg ikke at det gikk an å være så morsom på norsk ” "Han kan få folk til å le på kommando" ”En scenepersonlighet, humor og utstråling som kan utkonkurrere de fleste…“ “Finnes det noen med bedre timing? ” ”Han er så morsom at publikum gråter ” ”Et organisk mesterverk ”

Cc kr. 200